Je bent niet aangemeld.

Meld je aan of registreer een account op Voedingswaardetabel.nl om alle uitgebreide funties te gebruiken.

Aanmelden   Registreren

Bladerdeeg, algemeen

Portie:
45 gram
Latijnse naam:
-
Bladerdeeg, algemeen Bladerdeeg, algemeen

 

Voedingswaarde bladerdeeg, algemeen

Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van bladerdeeg, algemeen. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen weergegeven. De standaardwaarden voor bladerdeeg, algemeen worden in 100 gram weergegeven. Je kunt ook een andere waarde opgeven tussen de 1 en 500 gram om daarvan de voedingswaarde te laten berekenen. Dit kan je doen door de schuifbalk te bewegen. Een portie bladerdeeg, algemeen komt overeen met 45 gram.

Voedingsmiddel
Weergave per 45 gram
-1 g.
+1 g.

Algemeen

Gevoelswaarde:
6,8
Gezondheidswaarde:
-

 

Energie

Energie (kcal)
171 kcal
Energie (kJoule)
716 kJoule

 

Voedingswaarde

Water
14,3 g
Eiwit
2,5 g
Vet
10,4 g
   Verzadigd vet
4,6 g
   Enkelvoudig onv. vet
3,1 g
   Meervoudig onv. vet
0,9 g
   Transvet
- g
Cholesterol
0,0 mg
Koolhydraten
16,9 g
   Waarvan suikers
1,9 g
   Polysachariden
- g
Voedingsvezels
0,5 g

 

Vitamines

Vitamine A (Retinol)
0,05 mg
Vitamine B1 (Thiamine)
0,14 mg
Vitamine B2 (Riboflavine)
0,14 mg
Vitamine B3 (Niacine)
- mg
Vitamine B6 (Pyridoxine)
0,05 mg
Vitamine B11 (Foliumzuur)
2 µg
Vitamine B12 (Cobalamine)
0,00 µg
Vitamine C (Ascorbinezuur)
0,0 mg
Vitamine D (Calcifine)
0,2 µg
Vitamine E (Tocoferol)
- mg
Vitamine K (Fylochinon)
- µg

 

Mineralen

Natrium (Na)
158 mg
Kalium (K)
38 mg
Calcium (Ca)
4,5 mg
Fosfor (P)
27,0 mg
IJzer (Fe)
0,1 mg
Magnesium (Mg)
1,80 mg
Koper (Cu)
0,00 mg
Zink (Zn)
0,09 mg
Seleen (Se)
- µg
Jodium (I)
- µg
Mangaan (Mn)
- mg

Aanvullende informatie over Bladerdeeg, algemeen

De meeste bladerdeegsoorten worden niet gemaakt van echte boter. In bladerdeeg zitten hoofdzakelijk plantaardige vetten (palmvet/olie en raapzaadolie). Deze bevatten zelf geen cholesterol (vandaar de 0,00), maar dit soort verzadigde vetten en oliën kunnen wel het het slechte cholesterol in je lichaam verhogen.

ADH en PRAL-waarde

Bekijk hoeveel suiker en vet in bladerdeeg, algemeen zit per portie ten opzichte van de ADH van een volwassen persoon.

Suiker (2% van de ADH)

Vet (12% van de ADH)

PRAL-waarde

+1,3

Wat moet ik doen om (45 gram) bladerdeeg, algemeen te verbranden? *

Zitten, tv kijken124
Fietsen (15 km/uur)25
Wandelen (5 km/uur)30
Hardlopen (11 km / uur)12
Paardrijden34
Voetbal18
Stofzuigen55
Strijken59
Wassen68
* Tijden zijn berekend met een gewicht van 75,0 kilogram.

Meest bekeken voedingsmiddelen uit de productgroep brood en broodproducten

energie
energie
water
eiwit
koolhydraten
suikers
vet
verzadigd vet
enkelvoudig onverzadigd vet
meervoudig onverzadigd vet
cholesterol
voedingsvezels
gevoelswaarde
gezondheidswaarde
Eenheid per portie
kcal
kJ
g
g
g
g
g
g
g
g
mg
g
256
1076
37,0
7,0
45,6
2,9
3,7
1,3
1,4
0,9
1,5
5,7
8,7
8,7Brood, bruinBrood, bruin
246
1033
37,6
8,4
43,5
1,5
2,6
0,5
0,5
1,2
0,5
6,9
8,5
8,7
374
1568
8,5
8,0
74,5
2,5
3,5
0,5
1,4
1,5
0,0
4,5
6,5
7,5
283
1184
24,0
8,4
58,0
2,0
1,9
0,6
0,4
0,9
32,0
3,5
6,0
5,1
299
1254
27,5
9,5
55,0
0,0
3,5
1,3
1,2
1,0
35,0
3,5
7,3
6,3
478
2003
10,9
9,2
50,3
2,7
26,3
18,0
6,3
0,8
73,0
2,3
6,8
4,4
262
1099
35,2
9,5
45,0
2,0
3,4
1,2
1,2
1,0
1,0
5,9
8,4
8,8
423
1772
26,0
10,5
35,0
1,5
27,0
12,0
11,5
3,5
50,0
0,5
6,7
2,8SaucijzenbroodjeSaucijzenbroodje
255
1070
38,8
9,2
45,0
4,5
3,5
1,8
1,0
0,5
3,5
2,5
5,8
4,7
206
864
46,4
7,5
35,4
0,0
2,0
0,3
0,3
1,0
0,5
7,7
6,5
7,1

 

 © Voedingswaardetabel.nl